Hvorfor bruke en modell

Noen ganger når en god ide skal presenteres eller en historie skal fortelles er ikke bare bilder og tegninger nok. Noen ganger har vi også behov for å gå rundt og kanskje til og med titte inn i det som skal betraktes for å best mulig kunne få oppleve det.
Med å lage en modell kan du vise det du ønsker å fortelle fra flere vinkler samtidig, men viktigst av alt; vise hvordan det hele henger sammen. Ikke alle har evnen til å kunne se på bilder eller tegninger og samtidig raskt se sammenhengen - dette vil alle umiddelbart klare med en modell. I tillegg er det mange som lett lar seg både sjarmere og bli fascinert av en modell.


Siden du nå er inne på denne siden så betyr det kanskje at du allerede har begynt å vurdere om nettopp ditt prosjekt kunne fortjent en modell, og få muligheten til å treffe flest mulig der ute hos publikum. Ta kontakt for en uforpliktende prat, for å se om vi sammen kan finne en vellykket løsning på ditt prosjekt.


Bildet øverst er av Kirkeveien 98 på Majorstuen i Oslo, få år etter det ble bygget i 1934

Bildet nederst er av en modell som skal gjengi bygget slik det opprinnelig så ut. Den er laget av Anne Kristin Østby i 2011 og står nå utstilt på Oslo museum, Bymuseet